Een concept om trots op te zijn

Onderweg naar de lente blijven wij in groene sferen met Llot Llov! Het Berlijnse designmerk staat er om bekend bij de interieurbeurzen uit te pakken met veel groen en is, mede daardoor, altijd een verademing om langs te komen.

In het oog springt Lucille, de macramé-platenhanger is als het ware een moderne knipoog naar vroeger. De simpele, maar kunstzinnige opbouw van Lucille zorgt voor veel voor een mooie structuur. Deze is namelijk opgebouwd uit een serie van knopen waardoor de plant genoeg ruimte heeft om goed tot uiting te komen en het design ook kan gebruiken om omheen te groeien. Simpel en effectief dus, een uitstekende combinatie dus, die helemaal afgemaakt wordt door het handgeblazen glas aan de onderkant, welke ervoor zorgt dat je ook de ontwikkeling van de wortels goed kan volgen.

De plantenhangers worden thuis met de hand geknoopt door jonge moeders in Letland, die hierdoor toch kunnen meedoen op de arbeidsmarkt. Een compliment voor Llot Llov die op deze manier ook zorgt voor ontwikkeling op andere vlakken.

Duidelijk de moeite waard om een bezoek te brengen aan de website.

DESIGNINFO-LLOTLOV-LUCILE3 DESIGNINFO-LLOTLOV-LUCILE2 DESIGNINFO-LLOTLOV-LUCILE1