Bloom Pol-vaas

Vaas voor knakkers

Bij het in de vaas zetten van een boeket sneuvelen altijd wel een of meerdere bloemen. Ze knakken of breken af. Oplossing: de nieuwe Bloom POL-vaas. Hij geeft weesbloemetjes een thuis, in de buurt van hun familie.

Bij elke mooie bos bloemen blijven er wel een paar prachtige, maar geknakte exemplaren over. Vaak is het steeltje te kort, zodat de bloem wordt weggegooid. Zonde, vinden ontwerper Nienke van de Pol en stylist Suzanne Paap. Ze brengen een ode aan geknakte bloemen met hun Bloom POL-vaas.

Als liefhebber van bloemen en keramiek is fotograaf en stylist Suzanne Paap gecharmeerd van het werk van ontwerper Nienke van de Pol. Haar porseleinen producten met ogenschijnlijk eenvoudige strakke lijnen zijn veelvuldig te zien in fotoproducties in interieurbladen. Eerdere samenwerkingen leidde tot de wens om ook tot een gezamenlijk product te komen. Het resultaat is een object waarin de voorliefde voor bloemen en mooi porselein bij elkaar komen.

Bloom POL

In vaas Bloom POL is niet alleen ruimte voor gewone bloemen, maar ook een speciale plaats voor die geknakte exemplaren die eigenlijk te mooi zijn om in de afvalbak te belanden. Het minivaasje voor kleine bloemetjes doet een beetje denken aan de buidel van een kangoeroe.
De vaas heeft fraaie ronde zachte vormen. De melkwitte tint van het porselein zorgt ervoor dat elke geknakte bloem in zijn volle kleur tot zijn recht komt en een ware blikvanger wordt.

Prijs: 129 euro. www.bloominspiration.com

designinfo-bloom-pol-vaas1 designinfo-bloom-pol-vaas2 Bloom Pol-vaas