Cavalcade

Vrolijke Beestenboel

Kijk daar worden we nou blij van! Een vrolijke beestenboel om op te schommelen of mee te rijden. Cavalcade bestaat uit vijf schommelbeesten van de hand van Luca Boscardin.

Samen met zijn meisje verruilde de Italiaanse ontwerper Luca Boscardin Venetië voor de NSDM-werf in Amsterdam omdat de designcultuur hem hier meer aan staat. Design is in zijn ogen namelijk bedoeld voor dagelijks gebruik en niet als luxe product. Zijn geluk vond hij in het ontwerpen van speelgoed en doet dat inmiddels voor verschillende ontwerpstudio’s.

Cavalcade is zijn eerste ontwerp dat hij in eigen beheer op de markt brengt. Een vrolijk gekleurde beestenboel die allemaal zijn opgebouwd uit bijna dezelfde onderdelen. Op de Cavalcade beesten kun je niet alleen schommelen maar ook, wanneer de kinderen wat ouder zijn, dankzij de wieltjes de kamer mee op neer crossen.

Boscardin pakt het direct professioneel aan: Cavalcade wordt uitgebracht onder de merknaam Bluc en hij presenteert zich in Parijs voor het eerst aan het grote publiek.

Cavalcade wordt volledig in Europa gemaakt.

Cavalcade

DESIGNINFO-BLUC-Cavalcade3 DESIGNINFO-BLUC-Cavalcade4