Deadgood doet nu ook accessoires

Wie leuk en verfrissend ontwerp voor thuis zoekt dat ook nog een beetje bereikbaar is, doet er goed aan eens over de grens te kijken. In Engeland bijvoorbeeld, waar Deadgood al jaren enige bekendheid geniet en naast grote meubels nu ook leuke spullen voor in huis op de markt brengt.
Terwijl we in Nederland maar twee smaken lijken te hebben: óf mainstream ontwerp van grote merken óf exclusief ontwerp van zelfmakende ontwerpers doen ze dat in Frankrijk, Duitsland en Engeland al een paar jaar een beetje anders. ‘Exclusief’ ontwerp is daar gewoon in productie, veelal bij locale, kleine fabrieken.
Deadgood ltd. is zo’n Engels merk dat inmiddels al jaren meubels maakt. Leuk, fris en af en toe vernieuwend. En het leuke is, omdat het ook daadwerkelijk wordt gemaakt in een heuse fabriek vallen de prijzen relatief mee (goedkoop kun je het nog steeds niet noemen, maar goed).
Naast de meubels met handtekening van de eigen ontwerpers zoals David Irwin, is er nu een complete collectie accessoires van de eigen studio. Spiegels, kleden en bijvoorbeeld vazen zijn allemaal aan de collectie toegevoegd. Allemaal bedacht volgens het motto: ‘Producten met persoonlijkheid’. Neem vooral een kijkje op hun website.
Het is de moeite waard.

DESIGNINFO-DEADGOOD-ACCESSOIRES3 DESIGNINFO-DEADGOOD-ACCESSOIRES2 DESIGNINFO-DEADGOOD-ACCESSOIRES1