design fotostandaard

Niet standaard

De design fotostandaard van ontwerplabel Mooi Goed is bepaald niet standaard.

Een mooie foto, ansichtkaart of prent verdient een ereplekje in huis. Dat kan in een lijstje, maar wie regelmatig wisselt van afbeelding heeft meer aan een flexibele oplossing. De design fotostandaard van Mooi Goed is een handige accessoire.

Het ontwerp van Christian Kocx is even helder als stijlvol. Hij zit eenvoudig en slim in elkaar en bestaat uit slechts twee delen. Als je ze samenvoegt, ontstaat de houder.

Clipje
Door het clipje in de sleuf van het cararamarmer te schuiven, knijpt het clipje de foto of kaart stevig vast. De achterkant van het clipje is nu een steuntje geworden die zorgt dat de foto net iets naar achteren helt. Het marmer zorgt ervoor dat alles stevig blijft staan. De fotohouder is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Met zijn passie voor materialen en vormgeving wil Christian Kocx mensen laten stilstaan bij de schoonheid van de dagelijkse dingen. Hij begon zijn label Mooi Goed in 2014 en creëert sindsdien minimalistisch vormgegeven woonaccessoires. In slechts enkele jaren is het label uitgegroeid met tal van ontwerpen, die meer dan eens te zien waren op beurzen. De productie heeft Kocx in eigen beheer.

designinfo-design-fotostandaard-mooi-goed3 designinfo-design-fotostandaard-mooi-goed2 design fotostandaard