Een welkome uitbreiding van BK

Uitbreidingen zijn vaak positief! Over het algemeen wil het zeggen dat hetgeen dat uitgebreid wordt een succes is. Zo ook bij de BK Royal Dutch Oven braadpan. Wat maakt deze nou zo’n succes? De authentieke verschijning, gecreëerd door het origineel Delfts blauw patroon wat toch een gevoel van nationale trots een beetje aanwakkert. Het lijkt derhalve dan ook wel een sierobject doordat het een fraai figuur slaat op de eettafel maar niets is minder waar. BK zorgde voor een prachtig uiterlijk maar dat doet niets af aan de functionaliteit. Bijzonder handig in de keuken en een fraaie uitstalling op tafel, een mooie combinatie!

Een uitbreiding kon niet uitblijven en is sinds deze maand verkrijgbaar. Het gaat hierbij om een 2-delige set genaamd BK Royal Dutch Oven Cocottes. Deze 2 kleine braad-/stoofpannetjes zijn wederom voorzien van een Delfts blauw patroon ontworpen door een van de meester-schilders van Royal Delft waarbij de blauwe pauw, een symbool van geluk en schoonheid, centraal staat. De pannetjes hebben een diameter van 10 cm en zijn daarmee een stuk kleiner dan de bovengenoemde grote broer (24cm). Bij de Cocottes worden ook 2 bijpassende keramiek lepels geleverd om de sfeer helemaal passend te maken. Aan de praktische kant is het fijn om te weten dat zij tegen zowel hoge temperaturen (240 graden Celsius) als lage (-18 graden Celsius) kunnen waardoor je echt alle kanten op kan. Daarnaast kan je met hen gewoon zonder enkele problemen terecht in de vaatwasser. Een aanzienlijke verlichting van de werkdruk..

Mooi en verrassend om op tafel te zien, praktisch om mee te koken en geen extra poespas nadien. Een terechte uitbreiding, maar kijk vooral even zelf op de website!

x3X2