Droomruimte

De behang collectie Passion van Rebel Walls laat door de ogen van tien fictieve enthousiastelingen, variërend van de filosoof, de muzikant tot een amateurfotograaf, zien hoe zij middels behang hun eigen droomruimte hebben ingericht.

Wie van zijn interieur houdt is eigenlijk continu op zoek naar het creëren van zijn of haar droomruimte. Dat idee namen de Zweedse behangmakers van Rebel Walls mee naar de ontwerptafel. De ‘Passion’ collectie laat door de ogen van tien fictieve enthousiastelingen, variërend van de filosoof, de muzikant tot een amateurfotograaf, zien hoe zij middels behang hun eigen droomruimte hebben ingericht.

Irene en Christofer Gimmersta zijn de trotse eigenaren van het eigenwijze behangmerk. ‘Wij weten dat thuis het centrum is van de wereld. Wij houden van het creëren van mooi behang. Dit is de reden dat wij het hele proces, van ontwerp tot productie en levering zelf doen.’

Rebel Walls is vernieuwend, van de creatie tot aan een sociale verantwoordelijkheid. Van elke unieke behang doneert Rebel Walls een gedeelte aan Habitat for Humanity.

De collectie Passion van Rebel Walls kost € 45 per vierkantie meter.

www.rebelwalls.nl

PASSION VAN REBEL WALLS PASSION VAN REBEL WALLS