Taio van Antonio Arico: stijlvol snijden

Een pizza snijden in stijl? Dat kan met de nieuwe pizzasnijder Taio van Antonio Arico die hij ontwierp voor designmerk Alessi. Het elegante ontwerp van Antonio Arico doet denken aan een handtas.

Het is knap om van iets ogenschijnlijk simpels als een pizzasnijder iets bijzonders te maken. Het ontwerp van Alessi is typisch zo’n hebbeding waarvan je niet wist dat je hem nodig had. Maar als je hem eenmaal ziet, wil je hem toch hebben. Snijd je homemade pizza in stijl. Uiteraard kan het ding ook uit de voeten met diepvriespizza’s en de met een brommertje gebrachte exemplaren.

Wie er echt iets van wil maken, legt de pizza eerst even op een speciaal pizzabord met een culturele knipoog: de Vivanapoli, ook van Alessi. Het bord portretteert drie Pulcinella’s, figuren uit de Italiaanse theatertraditie, die pizza bereiden aan de Golf van Napels en de Vesuvius. Het ontwerp is verkrijgbaar in sets van twee en wordt gemaakt van wit keramiek versierd met blauwe, groene, bruine of rode tinten. Buon appetito!

Taio van Antonio Arico Taio van Antonio Arico Taio van Antonio Arico