Wobbel design

Wiebel wobbel

Is het een schommel, een brug, een winkeltje, een hut, een glijbaan, een opstapje, een racebaan, een loungestoel of een balansbord? De Wobbel is het eigenlijk allemaal. Volgens de makers is het ‘houten speelgoed dat jong en oud beweegt.’

De Wobbel komt oorspronkelijk uit de Vrije School. Het is een klassiek balance board dat in een eigentijds jasje weer helemaal terug is in huis. Volgens de mensen achter Wobbel Board is het het enige speelgoed dat je ’s avonds niet op hoeft te ruimen (dat bepalen we zelf wel). Kinderen weten instinctief wat de bedoeling is en blijven ook steeds meer mogelijkheden ontdekken van het ding. Hij kan ook door volwassenen gebruikt worden. Om fit te worden, de rug te strekken, als zithulp bij yogaoefeningen, balans te trainen, maar ook gewoon omdat het leuk is.

De Wobbel is vervaardigd uit zorgvuldig gestapelde en geperste lagen beukenhout en heeft een unieke kromming. De linnen whitewash Wobbel is met verschillende kleuren EKO wolvilt verkrijgbaar of kies voor een variant met kurk. De Wobbel is bedoeld voor binnen maar kan ook mee naar buiten.

Prijs: € 139,-

WOBBEL Wobbel design