SCENE

Badkamer Scene

Not Only White, het label van ontwerpster Marike Andeweg, heeft voor haar nieuwe kastencollectie Scene gebruik gemaakt van het fluweel zachte nieuwe materiaal Fenix.

Voor haar ontwerp gebruikte Andeweg identiteit, intimiteit, schaalbaarheid en tactiliteit als uitgangspunten. Het resultaat is een rechtlijnige collectie modellen van open en transparant tot geborgenheid en rust. Alle modellen, of liever ‘scenes’ genoemd, lenen zich uitstekend om verschaald te worden en tot het repeterend plaatsen van meerdere waskommen.

Door gebruik te maken van het nieuwe materiaal Fenix heeft Scene een hoge aaibaarheidsfactor. Het materiaal is een zogenoemde ‘smart material’. De toplaag is voorzien van een nanotechcoating die ervoor zorgt dat het oppervlak zijdezacht aanvoelt. Het oppervlak is extreem mat en reflecteert niet. Verder is er de mogelijkheid om kleine krassen te herstellen door middel van warmte. Deze verdwijnen helemaal wanneer u met een sponsje wrijving en dus warmte creëert.

Door deze eigenschappen is de Scene collectie in eerste instantie ontworpen voor de project omgeving maar is uiteraard ook voor particulieren beschikbaar.

De introductie van Scene vindt plaats tijdens Architect@Work Rotterdam op 14 en 15 september a.s. in Rotterdam Ahoy.

SCENE SCENE designinfo-notonlywhite-scene3