Eve Sleep

Matras in een doos

Geen zin in een ellenlang bezoekje aan de beddenzaak of meubelboulevard voor het vinden van een matras? Eve Sleep biedt de oplossing: bestel je matras online.

Eve Sleep houdt het simpel. Het merk heeft slechts één matras, dat verkrijgbaar is in verschillende formaten. Je bestelt het online, krijgt het matras in een doos thuisbezorgd, test het uit en als je het na honderd dagen niks vindt, stuur je het gratis terug. Best handig! Matrassen worden al veel te lang verkocht in dure winkels tegen prijzen die kunstmatig hoog worden gehouden, vinden ze bij eve Sleep (inderdaad, eve hoort zonder hoofdletter).

Jas Bagniewski en James Fryer begonnen in 2011 met het ontwikkelen van de matras die is gemaakt van traagschuim. Na vier jaar konden ze vorig jaar eindelijk de markt op. Naar eigen zeggen is de matras de beste die er te koop is.

In de toekomst wil eve Sleep ook andere producten voor het interieur aanbieden, maar voor nu beginnen ze met de matrassen en aanverwante zaken zoals kussens, dekens en beddengoed.

Meer info: www.sleepeve.nl

Eve Sleep Eve Sleep