Vindü - Carpe Diem Beds

Vindü is Zweedse innovatie van Carpe Diem Beds

‘Let the night set you free’. Met deze slogan laat de Zweedse beddenbouwer Carpe Diem Beds al zien hoe ver men wil gaan. Het merk wordt geroemd om zijn ontwerpen. Daarbij staan vakmanschap en innovatie centraal. Nu komen de ontwerpers met hun, zelfbenoemde, meest innovatieve bed ooit, Vindü.

Deze uitspraak brengt verwachtingen met zich mee maar na één oogopslag op Vindü is het duidelijk dat het om een bijzonder bed gaat. Wat direct opvalt is de vormgeving. De ontwerpers hebben gekozen voor een bed zonder traditionele poten, waardoor deze op een centrale zuilenconstructie rust. Hierdoor wordt het beoogde effect van vrijheid en futurisme bereikt. Het bed lijkt te zweven!

Maar er is méér! De verstelbare boxspring heeft verlichting, massagefuncties en instelbare hoofd en- voetsteunen. Dat is fijn maar niet heel bijzonder, of toch? Al deze functies zijn gekoppeld aan een app waarmee je alles gemakkelijk op jouw smartphone regelt. Zo kan het licht op meerdere plekken ingesteld worden, stel je de steunen simpel bij en is de massagestand wel héél toegankelijk. En, om het helemaal af te maken. Het bed wordt door de nieuwste technologie ondersteund waardoor het mogelijk is om deze commando’s spraakgestuurd te maken. Wat wil je nog meer?!

 

Meer over dit spectaculaire ontwerp én hoe je deze kan kopen? Deze link brengt je naar de site van Carpe Diem Beds.

Vindü - Carpe Diem Beds Vindü - Carpe Diem Beds Vindü - Carpe Diem Beds