MONO - Arco

MONO van Arco, jouw nieuwe werkplek?

Steeds meer wordt de werkvloer ingeruild voor thuiswerken. Dat vereist dan eigenlijk óók een goede werkplek. Maar lang niet iedereen die thuis werkt heeft de ruimte voor een studeerkamer… Arco lost dat voor je op! Met het ontwerpen van het kleine, eenpersoons, werkstationnetje MONO heb je alles wat je nodig hebt om gestructureerd aan de slag te gaan.

De flexibele werkplaats heeft een tafelblad van solide hout met een stalen frame en een comfortabel, gestoffeerd, zitvlak. Niets meer en niets minder. Dat maakt MONO misschien wel dé oplossing voor jou!

MONO - Arco MONO - Arco MONO - Arco

 

Kipling

Woodtailersclub doet ‘Kipling’ eer aan

Handgemaakte perfectie? Misschien, want dit stukje ambachtskunst is echt tot in de details afgewerkt. En terecht, daar de Woodtailersclub dit traditionele bureau de naam ‘Kipling’ mee heeft gegeven, naar nobelprijswinnaar in de literatuur Ruyard Kipling (1907).

Het bureau, met een klassieke en robuuste uitstraling, is een mooi voorbeeld van een design dat zijn kracht haalt uit eenvoud en karakter. Gemaakt van walnoothout met als afmetingen B 140 cm – L 80 cm – H 75 cm is dit een bureau met uitstraling.

 

 

 

 

Kipling

Kipling

Kipling