24 uur muziek

De klok rond muziek.

Bang en Olufsen presenteert de BeoPlay A2, de eerste draagbare Bluetooth luidspreker van het merk. Deze platte luidspreker met stoer uiterlijk is zo gebouwd, dat iedereen in de ruimte goed geluid te horen krijgt, waar je ook zit. De batterij van de BeoPlay A2 gaat wel 24 uur lang mee dankzij Adaptive Power Management, die vooruit loopt op het signaal en zo energie kan besparen. Ook weegt de A2 maar 1.1 kilogram, ondanks het gebruik van hoogwaardige materialen zoals wij van dit merk gewend zijn.

Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren waaronder kleurencombinaties. De aluminium kast kan tegen een stootje. Hij is bovendien voorzien van een usb poort voor het opladen van smartphones.

Bang en Olufsen ademt natuurlijk kwaliteit maar dat is ook te merken aan de prijs, dit pareltje is niet de goedkoopste in zijn klasse. Terecht overigens!

Schrikt dit je niet af of wil je gewoon even wegdromen bij het aanzicht van design gekoppeld aan feilloos geluid? Neem een kijkje!DesignInfo-BenO-BeoplayA2DesignInfo-BenO-BeoplayA2-1