Ga samen met Sonos door barrières

Muziek heeft invloed! Invloed op onze gemoedstoestand en invloed op onze omgeving. Vrijwel iedereen luistert graag naar muziek en dat is absoluut geen toeval. Degene van ons die meer naar muziek luisteren hebben over het algemeen een beter humeur. Zo kan muziek veel voor iemand betekenen. Niet alleen in de gemoedstoestand maar ook voor de ontwikkeling van jouw brein, zoals je hier kunt bekijken. Vaak hoor je mensen zeggen ‘Ik koop een goed bed, dat is belangrijk voor mij. Ik moet tenslotte goed kunnen slapen en spendeer er veel tijd’. Ongeveer datzelfde argument zou je ook met muziek kunnen hebben. Muziek heeft een belangrijke functie en daarom is het zaak om dat zo goed mogelijk geregeld te hebben. Sonos heeft dat heel goed begrepen.

Om muziek zo toegankelijk mogelijk te maken, werken zij met een draadloos geluidssysteem welke aangestuurd kan worden vanaf een applicatie. Erg handig natuurlijk om jouw muziek aan te sturen vanaf de smartphone. Ook is het gemakkelijk om, indien je in verschillende kamers een Sonos play hebt, in meerdere ruimtes dezelfde muziek op te zetten maar op deze manier kan je dus ook gemakkelijk in meerdere kamers verschillende muziek op zetten. Dat is nog eens vrijheid! Maar dat is nog niet alles, je kan niet alleen de muziekkeuze aansturen maar ook de speakers zelf. Naast de gebruiksvriendelijkheid is de geluidskwaliteit zelf natuurlijk ook ontzettend belangrijk en deze liegt er niet om. De kwaliteit van de draadloze verbinding van Sonos is onovertroffen en zorgt hiermee voor een bijzonder zuiver geluid.

Sonos heeft de branche duidelijk een spiegel voor gehouden met hun nieuwe opvatting van hoe muziek beluisterd dient te worden. Het is ontzettend bereikbaar doordat het bijna geen moeite meer kost om muziek op te zetten na de installatie, welke ook al erg gemakkelijk is. Kijk vooral nog even hoe zij het zelf zien en klik hier.

Schermafbeelding 2016-03-30 om 14.58.08 Schermafbeelding 2016-03-30 om 14.58.51