Koffieswitch

Het ene moment van de dag hebben we zin in een kopje espresso, terwijl het volgende moment vraagt om een flinke kan filterkoffie. Philips speelt hierop in met de gloednieuwe Senseo Switch. Het eerste 2 in 1 Senseo-apparaat met filter en koffiepads.

Veel mensen hebben zowel een koffiepadmachine als een filterkoffiezetapparaat op hun aanrecht staan omdat elk moment van de dag een andere koffie verdient. Senseo speelt hierop in met de Switch, een apparaat dat zowel koffie in een filter kan zetten voor grotere gezelschappen als enkele kopjes koffie met pads.

De innovatieve Dual Brew-technologie zorgt ervoor dat de koffie met de juiste druk en hoeveelheid water wordt gezet. Het waterreservoir van de Senseo Switch is een liter groot, dat is goed voor zeven kopjes koffie. Er word een rvs thermoskan bij het apparaat geleverd. Nadat de koffie is gezet, schakelt het apparaat automatisch uit om energie te besparen.

Het eerste Senseo-apparaat kwam in 2001 op de markt, sindsdien zijn er wereldwijd meer dan 28 miljoen van verkocht. Senseo Switch is verkrijgbaar sinds augustus in de kleuren zwart, wit en rood.

DESIGNINFO-SenseoSwitch-Wit2 DESIGNINFO-SenseoSwitch-Wit