Vrolijk de lente in met Le Creuset

Dat is waar de Franse pannenfabrikant op mikt met de nieuwe collectie. Deze vrolijke set komt in een speciale kleur, namelijk mauve roze (dit is een roze/paarse combinatie die de felle kleur die beiden kunnen hebben afzwakt tot een mooie, zachte samenstelling). Waar de kleur paars staat voor passie, inspiratie, originaliteit en inspiratie, weerspiegelt roze vrouwelijkheid en positiviteit. Een mooie combinatie en dat is terug te zien in de producten.

De collectie bestaat uit een ronde gietijzeren braad-/stoofpan, een ovale gietijzeren braad-/stoofpan,  aardewerken minicocotte en een duo aardewerken minicocottes op dienblad. Hiervan springt vooral het aardewerken duo in het oog, dit door de vormgeving, welke geheel in harmonie met de lente in bloesemvorm is ontworpen. Waar de rest van de collectie al iets extra’s geeft aan een tafel tijdens het opdienen, maakt dit duo op het bijpassende dienblad, het geheel toch wel af.

Alle producten zijn duurzaam want zij beschikken over een dubbel geëmailleerde laag en daarnaast ook gemakkelijk in het onderhoud omdat deze zo de vaatwasser in kunnen.

Erg praktisch natuurlijk! De lijn is vanaf 1 april te koop bij de betere warenhuizen en diverse,gespecialiseerde web-winkels en natuurlijk op de eigen website van Le Creuset.

 Schermafbeelding 2016-04-06 om 13.16.32 Schermafbeelding 2016-04-06 om 13.16.50