Amina - Deknudt Mirrors - Maison & Objet

Maison & Objet: Nieuwe collectie Deknudt Mirrors

Op Maison & Objet spreidde Deknudt Mirrors zijn nieuwe collectie voor 2019 ten toon. Een mooie variatie aan spiegels vulde de ogen. Uit al die verschijningen kozen wij Amina uit.

De ietwat Oosters aandoende spiegel is in 2 formaten verkrijgbaar, Amina S & L. De kleine versie heeft 9 kleine spiegels die zijn samengevoegd tot één geheel. L heeft 16 ietwat grotere spiegels en is best een imposante verschijning. De elegant en ietwat dromerige ogende spiegel houdt gemakkelijk de aandacht vast en heeft eigenlijk meer weg van een wandversiering dan een spiegel. Of zoals men bij Deknudt Mirrors vermeld ‘een sierraad aan je muur’.

Naast deze spiegel is ook de overige collectie zeer de moeite waard om te bekijken, want wat wellicht bij spiegels nog meer geldt, het ontwerp moet je aanstaan. Kijk hier om de gehele nieuwe collectie te bekijken!

 

Amina - Deknudt Mirrors - Maison & Objet Amina - Deknudt Mirrors - Maison & Objet Amina - Deknudt Mirrors - Maison & Objet

Vitrail - Magis - Inga Sempé

Welke Vitrail kies jij?

Vitrail is een serie wandspiegels, bestaande uit verschillend gekleurde segmenten. Designer Inga Sempé ontwierp de spiegel voor het Italiaanse designhuis Magis.

Met 4 verschillende vormgevingen, rechthoekig, ovaal, rond en vierkant, is deze spiegelserie zeer uitgebreid én in staat een andere dynamiek aan een ruimte te geven dan de gemiddelde spiegel. Oók het rubberen frame van de spiegels, welke de verschillende segmenten bij elkaar houdt, is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Wijs!

Vitrail - Magis - Inga Sempé Vitrail - Magis - Inga Sempé  Vitrail - Magis - Inga Sempé