Era Lounge Chair Normann Copenhagen

Normann Copenhagen luidt een nieuw tijdperk in met de Era-collectie. Deze klassieke serie is historisch en modern tegelijk. Zowel opa en oma als de kleinkinderen vallen voor deze stijl.

De Era Lounge Chair Low is echt zo’n stoel die je er prima bij kunt hebben in de woonkamer. Hij gaat generaties mee. Simon Legald gaf de fauteuil een walnotenhouten onderstel. Charmant, want donkere houtkleuren zijn weer helemaal terug. Liever een ander onderstel? dat kan ook. Bijvoorbeeld in strak verchroomd metaal of eiken.

Simon Legald studeerde in 2012 af aan de Academy of Fine arts in Denemarken. Sindsdien heeft hij alleen maar populaire producten ontworpen met een eerlijke uitstraling. Hij combineert graag handwerk met industriele productie. Vaak blijft zichtbaar hoe vernuftig een meubel is gemaakt.

Zie jij jezelf al loungen, tvkijken of tukken in de Era? Elke stoel wordt op maat gemaakt in een stof- of leersoort naar keuze. Vergeet niet de bijpassende voetenbank te bestellen voor de ultieme ‘zitervaring’. Era is ook verkrijgbaar met een hoge rugleuning en als schommelstoel.

DesignInfo-NormannCopenhagen-EraLounge_Chair DesignInfo-NormannCopenhagen-EraLounge_Chair2