Mobiliteit is de sleutel tot succes

Deze regel is meer en meer van toepassing op de opwerpen van de tijd waarin wij nu leven. Of het nou lampen, tafeltjes of stoelen zijn, een vaste plek is niet langer een zekerheid. ‘Hoe dynamischer, hoe beter!’ Maar natuurlijk zonder in te leveren aan comfort en elegantie. Want ja, daar zijn wij inmiddels natuurlijk helemaal aan gewend.

Gelukkig zijn er designers die goed weten wat zij met deze ‘nieuwe’ situatie aan moeten, zoals Ludovia en Roberto Palomba. Het design duo zette in op een nieuw soort stoel. Een die van alle gemakken voorzien is en toch dynamisch. Dit leverde een opvouwbare stoel op die Xenia genoemd is. De stoel, een combinatie tussen staal en stof, is ontzettend licht en oog ‘simpel’ maar toch veel meer stoel dan de reguliere klap en-vouw stoelen. Gemakkelijk verplaatsbaar dus maar eenmaal uitgevouwen toont deze zijn ware gelaat. Xenia oogt ontzettend levendig en comfortabel en heeft daarnaast in de stof verwerkte opbergvakken waar je gemakkelijk van alles in kwijt kan. Hoe meer spullen je in deze vakken stopt, hoe levendiger en persoonlijker jouw stoel wordt. Zo heb je zelf ook invloed op wat voor uitstraling deze geeft.

De collectie voor Eumenes bestaat uit 3 variaties in de stoel en velen kleurenvariaties. Kijk hier en kijk welke het beste bij jou past!

Schermafbeelding 2016-05-30 om 14.23.45 Schermafbeelding 2016-05-30 om 14.24.55