Superlounge genieten in de zon

Als het maar even kan dan zoeken wij Nederlanders massaal de zon op. Ook als het dan eindelijk weer lekker weer is in ons eigen land dan moeten wij daar natuurlijk wel van kunnen genieten. En uiteraard ervoor zorgen dat wij een kleurtje krijgen. Voor degene van ons die een tuin hebben, is een lounge stoel om ‘fatsoenlijk’ in te kunnen zonnen, een must. Gelukkig zijn er voldoende goede opties aanwezig en ook Fermob zorgt weer voor een uitstekend exemplaar, recent gepresenteerd in Milaan.

Fermob, toch wel een specialist in tuinmeubulair met bijvoorbeeld minimalistische bankjes, presenteerde de Superlounger Saint Tropez. De naam doet al vermoeden dat het om een luxe, elegante lounger gaat. Designer Frederic Sofia ging in zijn ontwerp verder op zijn succesvolle ‘Luxembourg Fauteuil’, maakte een paar aanpassingen zoals het toevoegen van soepel gevlochten bespanning voor extra dimensie en voilà.

Waar er vaak gevaar schuilt in het vervormen van ontwerpen met elastische onderdelen hoef je daar bij de Superlounger geen zorgen om te maken. Deze verliest zijn elasticiteit niet en keert dus altijd weer terug in zijn oorspronkelijke vorm. Daarnaast is deze uiteraard verstelbaar zodat je er echt alle kanten mee op kunt. Duidelijk de moeite waard!

Saint Tropez_Superlounger_BLANC COTON-BLANC COTON P88_Birgitta Wolfgang Drejer pour Fermob