Gemak alom met de bijzettafel van Montis

Montis streeft naar perfectie! Maar wat is perfectie? Niet iedereen is dezelfde mening toegedaan. De een vindt juist de dingen mooi die de ander afzichtelijk vindt. En dat is maar goed ook, anders zou het maar een saaie bedoening worden, Perfectie is dus subjectief, dus hoe meet je zoiets dan? Het antwoord is functionaliteit! Is een product perfect waarvoor deze bedoeld is? In dit geval is het antwoord ‘Ja’.

Bijzettafel Tor is een creatie voortgekomen uit de samenwerking tussen Ralf Lambie en Johan van Hengel wat hen direct de Elle Wonen Design Talent Award opleverde. Een duidelijk schot in de roos!

Tor ziet er onopvallend uit waardoor de tafel redelijk gemakkelijk in meerdere omgevingen goed tot zijn recht komt. Daarnaast is het voor een bijzettafel ook handig om simpel verplaatst te kunnen worden, want eigenlijk heeft deze geen vaste plek in het interieur, je gebruikt het waar deze nodig is. Daar voldoet de creatie ook aan want met slechts 3 kilo is deze zowel solide als licht en daar komt nog eens bij dat deze zo op te tillen is door een handig handvat. Verder is de opstaande rand, rondom het blad bijzonder prettig. Wij weten denk ik allemaal wel waarom! Kortom, Tor is functioneel perfect en als het ontwerp ook nog jouw smaak is dan is het lastig iets ‘beters’ te vinden.

Uiteraard is deze in verschillende kleuren te verkrijgen en ieder jaar komen er ook andere kleuren op de markt. Geïnteresseerd? Kijk hier zelf maar even!

Schermafbeelding 2016-05-02 om 15.40.21 Schermafbeelding 2016-05-02 om 15.41.21