Tense Material Intarsia - Piergiorgio Cazzaniga + Michele Cazzaniga - MDF Italia

Intarsia valt in de prijzen voor MDF Italia

Passie voor design! Je kan het bijna proeven wanneer je Piergiorgio Cazzaniga over zijn ontwerp praat. Samen met Michele Cazzaniga ontwierp hij Intarsia. Een tafel die vanaf het allereerste moment de aandacht naar zich toe wist te trekken. Dat is zo goed gelukt dat Intarsia zelfs in de prijzen viel bij de Archiproducts Design Awards.

Terug naar die passie over zijn ontwerp. ‘Een slimme schoonheid, het resultaat van een gedachte en de wetenschap hoe je diepe emotie overbrengt door slimme accentuering van eigenaardigheden bij de gebruikte materialen’ aldus Piergiorgio.

Het ontwerp zelf stamt uit 2016 maar is dit jaar door de toevoeging van de marmeren toplaag met accenten haast een nieuw geheel. In totaal herbergt de serie 5 verschillende toplagen gemaakt voor MDF Italia.

 

Op de website van MDF Italia is onder andere een mooie productievideo te bekijken, begeleid door de woorden van Piergiorgio, klik hier.

Tense Material Intarsia - Piergiorgio Cazzaniga + Michele Cazzaniga - MDF Italia Tense Material Intarsia - Piergiorgio Cazzaniga + Michele Cazzaniga - MDF Italia Tense Material Intarsia - Piergiorgio Cazzaniga + Michele Cazzaniga - MDF Italia