Een goede binnenkomer

Wij kennen het allemaal wel! Je bent uitgenodigd bij iemand thuis om te komen eten, een verjaardag te vieren of te komen borrelen. En natuurlijk wil je een cadeautje meenemen maar het was zo druk deze week en je hebt helemaal de tijd niet gehad om er überhaupt bij stil te staan. Dus neem je een fles wijn mee! Niets mis mee maar erg speciaal zal het toch niet overkomen. Dat kan nu anders. Vanaf nu kan de door jou meegenomen fles op waardering alom rekenen.

De nieuwe Rackpack fun wine collectie zorgt ervoor dat dit niet meer fout kan gaan. Zij hebben namelijk 6 originele varianten voor het inpakken van een fles wijn bedacht die een heel nieuw elan geven aan het meebrengen van diezelfde fles wijn. De luxe houten verpakkingen die kunnen, na opening, in elkaar gezet worden tot bijvoorbeeld een wijnkoeler of een chique dienblad.

Voor deze zeer verrassende collectie is een viertal verantwoordelijk die de krachten gebundeld hebben voor dit project. Allereerst Tom Schouten en Douwe Jacobs, bekend van hun bedrijf Flux Furniture en Lennert van der Laan en Gert Groeneveld van productontwerpstudio Kiva Kiva. Deze hebben, na het initiële succes van de wijnkist die uitklapbaar is tot wijnrek, besloten om nog 5 varianten toe te voegen. Een ontzettend goed idee!

Bewonder de simpele veelzijdigheid en zorg dat je er alvast een thuis hebt staan. Kies hier jouw favoriet uit!

Schermafbeelding 2016-02-25 om 15.02.10 Schermafbeelding 2016-02-25 om 15.01.35