In andere sferen

Een deel van ons heeft een voorliefde voor lokaal design en een ander deel weer voor een exotisch design. Het ontwerp duo Pocci & Dondoli worden omschreven als wereldburgers en dat valt ook goed op te maken uit de keuzes die zij maken in hun ontwerpen. Zij combineren graag verschillende stijlen en gebruiken alleen hoogwaardige materialen om zo tot een zo ‘goed’ mogelijk product te komen. Elegantie en edelheid zijn hierbij de speerpunten!

Voor JORI ontwierpen de heren onder meer een lampenserie genaamd ASCOT. Deze serie, bestaande uit een horizontale lampenkap op hoge voet, een verticale lampenkap op hoge voet en een horizontale lampenkap op brede voet, is gemaakt van metaal en gevlochten leer wat zorgt voor een strakke, elegante en tikje exotische uitstraling. De aanwezigheid van een van deze lampen draagt absoluut bij aan de sfeer in de ruimte. En is dat nou niet juist hetgeen waar de meesten van ons naar opzoek zijn.

Spreekt dit jou nou aan? Kijk zelf even naar de serie en naar de bijpassende meubelen die ook door dit duo ontworpen is! Klik hier.

Schermafbeelding 2016-05-11 om 13.32.01