w182Pastille - Wästberg - Sam Hecht + Kim Colin

w182 pastille is Wästbergs dynamische oplossing

Wij leven in een tijden waar de tendens snel kan veranderen. Allerlei invloeden zorgen voor verandering en ook design wordt dynamischer. Ontwerpers Sam Hecht en Kim Colin hadden dit in de smiezen en haalden er zelfs hun inspiratie vandaan. Kleinere werkplekken zorgen voor andere eisen en met w182 Pastille spelen ze daarop in. De lamp, geproduceerd voor Wästberg, is speels en veelzijdig. Neemt daarbij weinig ruimte in en heeft veel bereik. Het optimaliseren van de werkruimte is begonnen!

W182 Pastille is een schijfvormige lamp met een diffuus lichtoppervlak. De in allerlei richtingen draaibare schijf zorgt voor extra lichtfocus waar die het hardste nodig is. Dit is gekoppeld aan een warme uitstraling én de gun factor neemt nog extra toe.

Pastille is namelijk ook een duurzaam geproduceerde lamp. Ruim meer dan de helft van het ontwerp is van biologisch geproduceerde of gerecycled materiaal gemaakt. Hulde!

 

Meer weten? Klik hier voor meer informatie over deze designlamp!   

Ook de moeite waard zijn de designlampen van Lightbrands. Onze partner doet óók mee met Black Friday dus scoor nu extra hoge kortingen!

w182Pastille - Wästberg - Sam Hecht + Kim Colin w182Pastille - Wästberg - Sam Hecht + Kim Colin w182Pastille - Wästberg - Sam Hecht + Kim Colin